Workshops overzicht
Het overzicht hieronder zijn workshops die de afgelopen jaren op onze agenda hebben gestaan. In geval van voldoende interesse (min. 4 deelnemers) plannen we ze graag opnieuw in.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fhtq2pl%2Fvosmetspuittechnieken2022-2.jpg)
WORKSHOP VOS
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- diverse spuittechnieken.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
WORKSHOP LENTETAART
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van een schaap of haas via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2F1dn6pv%2Fworkhsoplentetaart2022.jpg)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fp68p4o%2Fworkshopappeltaart2021-08-1.jpg)
WORKSHOP APPEL
Technieken :
- taart in model snijden en afsmeren
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de grappige wormen via stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
WORKSHOP CHOCOLADE DRIP
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- chocolade drip aanbrengen (kleur is niet steeds hetzelfde).
- Decoratie aanbrengen
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fzu44b6%2Fworkshopchocoladedriptaartherfst2021.jpg)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fd6zmhq%2Fworkshopegeltjeherfst2021-2.jpg)
WORKSHOP EGELTJES TAART
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- spuittechniek botercrème
- Boetseren van de grappige wormen via stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).
WORKSHOP VLINDERTAART
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- het maken van de vlinders
- diverse spuittechnieken
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Ftnwox9%2Fpasted-imageSatSep042021144828GMT0200Midden-Europesezomertijd.png)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2F6tfgj6%2Fpasted-imageSatSep042021150358GMT0200Midden-Europesezomertijd.png)
WORKSHOP BEERTJES IN CADEAUVERPAKKING
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de verschillende beerjtes via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
WORKSHOP BLOEMPOTJESTAART
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de bloemenkindjes via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2F59z1p7%2Fpasted-imageSatSep042021151744GMT0200Midden-Europesezomertijd.png)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2F8iua0g%2Fpasted-imageSatSep042021151712GMT0200Midden-Europesezomertijd.png)
WORKSHOP HANDTAS
Technieken :
- taart in model snijden en afsmeren
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de decoratie en de aankleding van de handtas
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
WORKSHOP DE LUCHTBALLON
Technieken :
- bekleden van een dumy met rolfondant
- Boetseren van de verschillende beerjtes & de luchtballon via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fod6ngq%2Fpasted-imageSatSep042021151805GMT0200Midden-Europesezomertijd.png)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fmdhpdr%2Fpasted-imageSatSep042021151917GMT0200Midden-Europesezomertijd.png)
WORKSHOP PLONZENDE OLIFANTJES
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de verschillende olifantjes via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
WORKSHOP GANACHE & KNEEDBARE CHOCOLADE
1 Laags of gestapelde taart
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- afsmeren met ganache
- Boetseren van de bloemen & takken via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fwdtjz9%2Fpasted-imagetuemar222022175433gmt0100midden-europesestandaardtijd.png)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2F98x8vm%2Fpasted-imageSatSep042021161713GMT0200Midden-Europesezomertijd.png)
WORKSHOP BLOEMENWATERVAL
2-delige gestapelde taart
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- we maken de diverse bloemen via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
WORKSHOP EGELTJE
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van het egeltje via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fl0prk5%2Fpasted-imageSatSep042021155603GMT0200Midden-Europesezomertijd.png)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fat3ut8%2Fworkshopmarmertechniekrussischespuitmonden.jpg)
WORKSHOP MARMERTECHNIEKEN & RUSSISCHE SPUITMONDJES
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- we proberen diverse spuittechnieken uit om de taart bovenop mee te vullen.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
WORKSHOP VRIJ WERK
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- decoreren in een eigen gekozen thema.
=> opgelet !!! we maken hier een duidelijk verschil tussen de mogelijkheden voor beginneres & gevorderden.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fzuy65r%2Fworkshopvrijwerk-taartdecoreren2022-3.jpg)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2F26nfr9%2Fworkshopwerkenmetfoodprint2022.jpg)
WORKSHOP EGELTJE
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- verwerking van de foodprint
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).
WORKSHOP CHOCOLADE DRIP
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- chocolade drip aanbrengen (kleur is niet steeds hetzelfde).
- Decoratie aanbrengen
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fx%2Fn%2Ftemp-dxkwbzrdtevwbhxnshkh%2Fk0ed0y%2Fworkshopchocoladedriptaart2021-1.jpg)