Workshops overzicht
Het overzicht hieronder zijn workshops die de afgelopen jaren op onze agenda hebben gestaan. In geval van voldoende interesse (min. 4 deelnemers) plannen we ze graag opnieuw in.
0477/38.49.30











WORKSHOP SHILOHETTE DAME
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- diverse spuittechnieken.
- mogelijkheid tot het maken van bloemetjes en strikjes
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).


WORKSHOP VOS
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- diverse spuittechnieken.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 10 deelnemers).
WORKSHOP LENTETAART
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van een schaap of haas via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).


WORKSHOP APPEL
Technieken :
- taart in model snijden en afsmeren
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de grappige wormen via stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop heb je best al eens een basisworkshop gehad.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).
WORKSHOP CHOCOLADE DRIP
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- chocolade drip aanbrengen (kleur is niet steeds hetzelfde).
- Decoratie aanbrengen
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).


WORKSHOP EGELTJES TAART
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- spuittechniek botercrème
- Boetseren van de grappige wormen via stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).
WORKSHOP VLINDERTAART
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- het maken van de vlinders
- diverse spuittechnieken
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).


WORKSHOP BEERTJES IN CADEAUVERPAKKING
Technieken :
- taart afsmeren
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de verschillende beerjtes via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).
WORKSHOP BLOEMPOTJESTAART
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de bloemenkindjes via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).


WORKSHOP HANDTAS
Technieken :
- taart in model snijden en afsmeren
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de decoratie en de aankleding van de handtas
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).
WORKSHOP DE LUCHTBALLON
Technieken :
- taart afsmeren en bekleden met rolfondant
- Boetseren van de verschillende beerjtes & de luchtballon via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).


WORKSHOP PLONZENDE OLIFANTJES
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van de verschillende olifantjes via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).
WORKSHOP GANACHE & KNEEDBARE CHOCOLADE
1 Laags of gestapelde taart
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- afsmeren met ganache
- Boetseren van de bloemen & takken via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).


WORKSHOP BLOEMENWATERVAL
2-delige gestapelde taart
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- we maken de diverse bloemen via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).
WORKSHOP EGELTJE
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- Boetseren van het egeltje via de stap-voor-stap methode.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).


WORKSHOP MARMERTECHNIEKEN & RUSSISCHE SPUITMONDJES
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- we proberen diverse spuittechnieken uit om de taart bovenop mee te vullen.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).
WORKSHOP VRIJ WERK
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- decoreren in een eigen gekozen thema.
=> opgelet !!! we maken hier een duidelijk verschil tussen de mogelijkheden voor beginneres & gevorderden.
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).


WORKSHOP VRIJ WERK met foodprint
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- bekleden met rolfondant
- verwerking van de foodprint
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 9 deelnemers).
WORKSHOP CHOCOLADE DRIP
Technieken :
- taart doorsnijden & vullen
- chocolade drip aanbrengen (kleur is niet steeds hetzelfde).
- Decoratie aanbrengen
Niveau :
voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.
Inschrijven/reserveren :
We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).
