Workshops overzicht

Het overzicht hieronder zijn workshops die de afgelopen jaren op onze agenda hebben gestaan.  In geval van voldoende interesse (min. 4 deelnemers) plannen we ze graag opnieuw in.  

 

 

 

WORKSHOP VOS

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- diverse spuittechnieken.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP LENTETAART

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- Boetseren van een schaap of haas via de stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP APPEL

Technieken :

- taart in model snijden en afsmeren

- bekleden met rolfondant

- Boetseren van de grappige wormen via stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP CHOCOLADE DRIP

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- chocolade drip aanbrengen (kleur is niet steeds hetzelfde).

- Decoratie aanbrengen

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).

WORKSHOP EGELTJES TAART

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- spuittechniek botercrème

- Boetseren van de grappige wormen via stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).

WORKSHOP VLINDERTAART

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- het maken van de vlinders

- diverse spuittechnieken

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).

WORKSHOP BEERTJES IN CADEAUVERPAKKING

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- Boetseren van de verschillende beerjtes via de stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP BLOEMPOTJESTAART

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- Boetseren van de bloemenkindjes  via de stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP HANDTAS

Technieken :

- taart in model snijden en afsmeren

- bekleden met rolfondant

- Boetseren van de decoratie en de aankleding van de handtas

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP DE LUCHTBALLON

Technieken :

- bekleden van een dumy met rolfondant

- Boetseren van de verschillende beerjtes & de luchtballon via de stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop heb je best al een basisworkshop gevolgd.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP PLONZENDE OLIFANTJES

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- Boetseren van de verschillende olifantjes  via de stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP GANACHE & KNEEDBARE CHOCOLADE

1 Laags of gestapelde taart

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- afsmeren met ganache

- Boetseren van de bloemen & takken via de stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP BLOEMENWATERVAL

2-delige gestapelde taart

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- we maken de diverse bloemen  via de stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP EGELTJE

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- Boetseren van het egeltje  via de stap-voor-stap methode.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP MARMERTECHNIEKEN & RUSSISCHE SPUITMONDJES

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- we proberen diverse spuittechnieken uit om de taart bovenop mee te vullen.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP VRIJ WERK

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- decoreren in een eigen gekozen thema.

=> opgelet !!! we maken hier een duidelijk verschil tussen de mogelijkheden voor beginneres & gevorderden.

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP EGELTJE

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- bekleden met rolfondant

- verwerking van de foodprint

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 8 deelnemers).

WORKSHOP CHOCOLADE DRIP

Technieken :

- taart doorsnijden & vullen

- chocolade drip aanbrengen (kleur is niet steeds hetzelfde).

- Decoratie aanbrengen

Niveau :

voor deze workshop is GEEN ervaring vereist.

Inschrijven/reserveren :

We plaatsen deze workshop opnieuw op de agenda in geval van min. 4 deelnemers (max. 12 deelnemers).